Andre behandlinger

Ud over Nordlys massager, udfører jeg mange forskellige behandlinger der har oprindelse i gamle teorier omkring massage af bestemte dele eller områder af kroppen.

Breuss mbreussassage

Breuss massage er en gammel Østrisk massageteknik udviklet af den østrigske healer Rudolf Breuss. Denne specielle massageteknik, er en blid massage som kan gives til alle. Massagen strækker rygsøjlen og bruges til at opløse energetiske, fysiske og psykiske problemer.

Massagen har stor fokus på den nederste del af ryggen og rygsøjlen, som derefter pakkes ind i silkepapir og dækkes af et lagen, hvorefter der afsluttes med healing af rygsøjlen.

Dorn metoden

Metoden er udviklet af Dieter Dorn fra Sydtyskland og har speciel fokus på at justere rygsøjlen. Da mange problemer med ryggen stammer fra et bækken der er skævt eller fra at det ene ben er længere end det andet og her Dornmetoden en rigtig god behandling for at få genoprettet balancen i ryggen.

Organ massage

Organmassage er en behandling med særlig vægt på behandling af de indre organer, f.eks. nyrer, binyrer og blærer også kaldet Viceral massage.

Cupping

cuppingCupping er en massage hvor man sætter siliconekopper under tryk fast på huden, hvorved huden suges lidt op i koppen. Pga. den olie der er på kroppen, kan de nu glides rundt og derved løfte huden op, og løsne vævet fra kroppen. Det er en gammel bindevævsmassage i ny udgave, og det giver en dyb og meget befordrende tilstand i vævet.

KOSTVEJLEDNING

Efter at have fulgt kurset MAD SOM BEHANDLER med underviserne Mia Damhus og Karen Kaae, er jeg nu i stand til at udvide og styrke min vejledning på kostområdet, så jeg i endnu højere grad kan rådgive de af mine klienter som efterspørger kostvejledning .

Da velvære ikke udelukkende handler om den mentale velvære, men også den fysiske, herunder ikke kun det at være i god form, men også at fordøjelses apparatet fungerer tilfredsstillende, er jeg nu i stand til at give yderligere vejledning til de af mine klienter som har behovet for kostvejledning.