Ansigtsbehandling

BIO OG ØKOLOGISK, REN NATUR, REN SKØNHED!!

DEN GRØNNE ENG (bio)

Bio ansigtsbehandling med produkter fra Maríás består af ansigtsrens med BIO oliven, peeling med Mandel og Seesand/lune omslag, massage af ansigtet med sjælebalsam og en BIO fugtighedsgivende maske – grøn som engen :-). Der afsluttes med BIO rosen tonic vand og BIO wildrose creme. Mariás er et BIO produkt fra Østrig.

MARÍAS BIO ansigtsbehandling

Du får en 60 minutters ansigtsbehandling med BIO produkter fra Maríás som er ren velvære for krop og sjæl. Mariás er et BIO produkt fra Østrig. Behandlingen har et højt indhold af vitaminer, mineralstoffer og sporelementer fra udtræk fra bla. vilde hybenroser og Matcha grøn te. Efter afrensning får du en let peeling med Mandel og Seasand/lune omslag. Masken består af grøn te og der afsluttes med BIO rosenvand og BIO Wildrose creme.

DEN “SYVENDE” HIMMEL

Afslappende ansigtsbehandling, der består af afrensning med rensemælk med økokologiske vilde planter, peeling med urtedampe tilpasset din hudtype, massage af ansigt, maske, tonic vand med udtræk af katost og valmue, afsluttende dagcreme (døbt skønhedscremen) og øjencreme med blomstervoks fra appelsinblomster og mimoser.

Denne behandling udføres med den nye økologiske og parabenfri naturproduktserie fra Maurice Messéqué.

PRINSESSENS TIME

En højeffektiv rensende ansigtsbehandling, hvor du først får afrenset dit hud med rensemælk og tonicvand med vilde planter.
Herefter massage af ansigt med urtebolde og efterfølgende varmeomslag med urteafkog tilpasset din hudtype. Der lægges en meget fugtighedsgivende maske med bla. indhold af gedemælk.
Ansigtsbehandlingen afsluttes med fugtighedsgivende creme tilpasset din hudtype.