Massagebehandling

Massage er en fantastisk kilde til velvære og nydelse, sundhed og kropsbevidsthed.
Nordlys wellnessprogrammet er alsidigt og opfattende, og du kan altid finde en massagebehandling, der passer til dine behov.

Der indgår som udgangspunkt ikke terapi i disse behandlinger. Har du små-skavanker, som kræver særlige hensyn, skal du blot gøre mig opmærksom på, hvilke særlige hensyn, du har behov for. Jeg tilpasser altid massagebehandlingen til din aktuelle situation og din kropstype.

Nordlys Massage er behagelig og dyb, og hvad enten det handler om at skabe sundhed og velvære, behandle stress og spændinger eller skavanker, er det altid “det hele menneske”, der er i fokus. Nordlys massagebehandling vækker kroppens ressourcer, giver ro i sindet og styrker sundheden.

Nordlys Massage® er det første helhedsorienterede massagesystem i Danmark. Det er grundlagt for mere end 25 år siden, udviklet af Anne & Philip Neess på Nordlys Centret i Silkeborg, og det bygger på klassisk kropsmassage og moderne kropspsykologi.

Du kan vælge mellem forskellige former for Nordlys Wellness Massagebehandling, afhængig af, hvad du har brug for/lyst til. Se mere i menuen ovenfor.