Ayurvedisk essentiel massage

Er du nået til et sted i livet, hvor du ved eller føler, at der skal ske et skifte, uden at du nødvendigvis kender retning og form? Kroppen og sindet taler sit eget sprog i den boldgade og kan ofte være den allerbedste hjælper og pejlepind.

Denne massageform har til formål at føre dig hjem til dig selv. Til det sted, hvor du er dig i den mest ægte version. Sagt på en anden måde er intentionen at hjælpe dig med at afdække dine essentielle egenskaber, så du kan leve dem ud i livet.

Essentiel massage er en terapeutisk, stressreducerende metode og en støtte til din spirituelle udvikling. Den tager udgangspunkt i Chakrasystemet og arbejder med en kombination af healende massage og energibalancering. Massagen er speciel for dig, som ønsker at udforske kroppens mysterier i forbindelse med bevidsthedsudvikling.

Her bliver udvikling ikke at lære alt muligt nyt, men i højere grad at afvikle alt muligt skrammel, der står i vejen for at du lever det bedste liv du kan leve, med alle de ressourcer og rigdomme du indeholder.

Ayurvedisk massage med lange strøj på hele kroppen udgør rammen omkring massagen. Indholdet i øvrigt afhænger af de behov og ønsker du kommer med.

Massagen er til dig, der ønsker at arbejde med sig selv, og som ikke har brug for løsning af mere fysiske skavanker i kroppen. Du skal være vant til at få massage.

Der er afsat god tid til massage og samtale.

Kun til kvinder.