Infrarød sauna

Som en af de få i Sønderjylland, kan jeg tilbyde infrarød sauna behandling i min klinik.

Bliv varmet igennem med de infrarøde bølgers blide varme. Den infrarøde sauna bølger varmer nænsomt din krop op indefra og giver en terapeutisk dybdevarme. Den infrarøde sauna føles ikke varm som en traditionel sauna, men øger blodgennemstrømningen og giver en dejlig varme til hele kroppen. Mærk, hvordan musklerne bliver afslappede og roen breder sig. Indholdet af toksiner og andre giftige stoffer er 4 gange så høj i sveden hos personer i en infrarød sauna, kontra traditionel sauna. Kliniske studier viser, at man udskiller 20% toksiner og 80% vand i en infrarød sauna mod kun 3% toksiner og 97% vand i en traditionel sauna. Af samme grund er sauna lavet i materialer som er selv rensende.

I saunaen er der beroligende musik og et blødt, farvet lys, hvor du selv vælger den farve og stemning, du har lyst til. Du har også mulighed for at slukke for det bløde lys og i stedet tænde for saunaens almindelige lys.

Saunaen står i min klinik, og når du/I benytter den er der ikke andre i klinikken. Dette giver mulighed for en meditativ ro. Saunaen er så stor, at I godt kan være to derinde, hvis du gerne vil nyde oplevelsen med en, du holder af.

Mange oplever det, som om musklerne nærmest smelter i den infrarøde sauna og vælger derfor at komme forbi når de lige har dyrket sport, eller efter en massagebehandling.

Vær opmærksom på at drikke rigeligt med vand, både før, under og efter dit ophold i saunaen, da du kommer til at svede og på den måde frigive affaldsstoffer. Jeg har naturligvis vand klar til dig når du er her hos mig 🙂

Vil du læse mere om infrarød sauna, så følg dette link: Om infrarød sauna.

Iøvrigt bør infrarød sauna ikke bruges, hvis:

Du er gravid eller ammer
Du har store åbne sår
Du bruger kobberspiral som prævention
Du lider af Hemophiliacs
Du lider af Lupus, gigtsygdom der angriber væv og organer (begge typer)
Du har pacemaker eller hjerteproblemer
Du er alvorligt syg
Du har implantationer
Du har indtaget alkohol
Hvis du får receptpligtig medicin
Hvis du har feber