Nordlys Klangmassage

Klangmassage efter Peter Hess® metoden består i, at specielt fremstillede klangskåle placeres forskellige steder på kroppen, og kan også foregå uden på tøjet. Via lydens vibrationer som forplanter sig i kroppen, sker der en harmonisering af cellerne og dermed en dyb afspænding.

klangLyden fra skålene skaber indre stilhed, og i korthed kan de vigtigste egenskaber ved klangmassagen oplistes således:
– hurtig og dybdevirkende afspænding
– harmonisering af kroppens celler
– virker afstressende
– giver fornyet energi

Massagen tager ca. 45 minutter.

Hvad er Klangmassage efter Peter Hess®?

Menneskets harmoni med sig selv og sin omverden er under konstant udfordring på grund af dagligt stress og livsomstændigheder. Her er klangmassage, efter Peter Hess Metoden, en særdeles virksom afspændingsmetode. Med Klangmassage opløser man hverdagsstresset, løfter stemningen og slipper bekymringerne, usikkerhed og blokeringer.

Klangmassage bygger på ældgamle erfaringer om lydes og klanges virkning fra den mere end 5000 år gamle indiske helbredelseskunst.

Peter Hess har udviklet metoden på baggrund af mangfoldige erfaringer og research i Tibet og Nepal. Metoden er udviklet sammen med Prof. Dr. Gert Wegner, som har forsket og indsamlet erfaringer om traditionel musiks virkning på sindet og kroppen.

Peter Hess har gennem sine mangeårige erfaringer fra egen praksis tilpasset klangmassagen så den fungerer for mennesker der lever i en vestlig kultur