Sådan foregår massagen

Nordlysmassagen er bygget op over nogle forskellige principper, som altid overholdes nøje :

Indledningsvist tager vi en lille samtale omkring massagen, hvilke hensyn der skal tages og problemstillinger der ønsket afhjulpet, sådan at både du og jeg er afklaret omkring den kommende massage session.

Herefter tager klienten tøjet af (trusser og BH kan beholdes på) og klienten lægger sig på briksen under et tæppe/lagen. Selve massagen åbnes med terapeutisk berøring, hvor massøren lader sine hænder hvile på bestemte steder på klientens krop. Dermed giver man klienten tid til at lukke op for den helt specielle form for bevidsthed, som massagen eksponerer, og klienten får tid til at vænne sig til at blive berørt af terapeuten.

Der er en bestemt rækkefølge for, hvordan din krop bliver gennemgået. Formålet med denne rækkefølge er, at lære dig selv at kende bedst muligt på et dybere plan.

1. Benene står for dit fundament.
2. Ryggen er de ressourcer og erfaringer man har med sig fra tidligere i livet og som har betydning for ens nuværende situation.
3. Hovedet har kontrollen, og bestemmer hvad du gør.
4. Armene står for det kreative, og hvordan du udtrykker dig
5. Forsiden kobles med centrering, der handler om, hvordan du er til stede i dig selv.

Massøren følger energiens bevægelser omkring kroppen ved at ”gå med strømmen”, så klienten får mere energi.

Når selve massagen er forbi går man over til en form for terapeutisk berøring, som minder om åbningen, men med det omvendte formål: Lukning. Formålet er her at efterbalancere eller justere de ændringer i klientens energisystem, som har været involveret i massagen og forberede klienten på, at er massagen er ved at være forbi.

Efter en terapeutisk massage får du mest ud af massagen, hvis du afsætter lidt tid til dig selv. Gå f.eks. en tur eller nyd stilheden i bilen på vej hjem. Husk at drikke rigeligt med vand for at slippe af med evt. ubalancer, som er blevet frigivet i massagen.

Du bedes møde op ny-badet.