Butikken

Mariás Biokosmetik 

I min klinik anvender jeg bla. Bio produkter fra det østrigske firma Mariás Biokosmetik i mine behandlinger.  Du kan læse mere om produkterne på min webshop www.marias-biokosmetik.dk

Maria Pieper – Østrig

På en ferie i 2014 i Østrig, var de produkter der var på værelset til bad mm. fra Mariás Biokosmetik. Jeg faldt på halen over hvor gode de var :-). Det er Bio produkter, hvilket er en tak over Øko-produkter. Som det eneste land i Europa har Østrig netop indført en Biolovgivning, som stiller krav til hvordan Bio produkter skal produceres og krav til minimum indhold af gode stoffer.

Den Østrigske regering bad Maria Pieper om at deltage i dette arbejde, og med hendes over 20 årige erfaring har hun naturligvis kunnet bidrage positivt til dette arbejde.

At Mariás egne Biokosmetik produkter, så i vid udstrækning overstiger de stillede krav til Bio produkter og i nogle tilfælde med indhold der svarer til eks. 80% bio indhold af et element, hvor loven siger minimum 20%, viser blot hvor tæt til naturen de produkter Mariás producerer reelt er.

Firmaet Mariás har i mange år også produceret produkter som “private label” men efterhånden er efterspørgslen så stor, at disse kunder nu ikke længere kan få lavet disse produkter på fabrikken. Mariás har nemlig brug for at kunne producere mere til egen forhandling.

Jeg importerer de fleste af deres produkter og bruger en del af dem her i klinikken, ligesom jeg naturligvis forhandler dem.

Produkterne indeholder f.eks. sheabutter, advokadoolie, jojobaolie, Hyaluronsyre, mandelolie og mange andre gode biologiske produkter.

 

 

Maurice Mességué

Maurice Mességué produkter har jeg kendt og brugt siden jeg var ganske ung.

Maurice Mességué er født og opvokset i Gavarret i Frankrig, hvor Mességué familien har holdt til i mere end 450 år.

Sin store interesse for planterne og naturen har han arvet efter sin far, som fra han var ganske lille, tog ham med ud i naturen. Her lærte faderen ham at betragte dens skønhed og fortalte ham hemmeligheden om planternes gode virkning på mennesket.

Kærligheden til en ren natur, til gavn for alt levende, har siden været ledetråden i hans liv. Først som berømt naturlæge og siden som borgmester i Fleurance. Her gjorde han en stor indsats mod forurening og ikke mindst i sit intense arbejde med, hvad der skulle blive kronen på hans værk, – den prisbelønnede Maurice Mességué skønhedpleje.