CV

Lidt om mig 🙂

Jeg er uddannet Massage Terapeut fra Nordlys Centeret i Silkeborg i 2007, en uddannelse som er godkendt af Sundhedsrådet. Bag mig har jeg den grundlæggende uddannelse som Massage Terapeut, men også kurser i bla. anatomi og fysiologi, stress behandling, fod zonemassage, karmamassage, klangmassage, ayurevedisk massage, pædagogisk massage, berøringsterapi mm.

Jeg uddanner mig løbende i Silkeborg, hvilket sikrer dig at jeg altid er opdateret på den nyeste faglige viden indenfor mit område. 

Sideløbende har jeg deltaget i kurser indenfor “Mad som behandler” gennem Mia Damhus og Karin Kaae og er dermed i stand til at kæde kostens betydning sammen med kroppens velvære.

Foruden massage tilbyder jeg ansigtsbehandling med udgangspunkt i bio-produkter.

Ellers kan jeg oplyse at jeg bla. har en baggrund som socialpædagog. Jeg har altid haft lysten til at arbejde med mennesker, da det giver mig glæde og overskud, og jeg har fået et uvurderligt menneske kendskab gennem årene, dels via mit pædagogiske arbejde, dels via uddannelsen til massageterapeut.

Jeg er medlem af og forsikret igennem behandlerforeningen Nordlys Forum (www.nordlysforum.dk) Jeg er under løbende supervision ligesom jeg løbende deltager i efteruddannelse.

Jeg glæder mig til at give dig en rigtig god massageoplevelse, efter et både enkelt og avanceret massagesystem.

DIN TRYGHED!

NORDLYS® er et registreret mærke, som kun kan benyttes af certificerede NORDLYS massører / massageterapeuter / berøringsterapeuter / coaches / akupunktører, som har gjort det til en del af deres faglige identitet at være up-to-date med deres fag og uddannelse. Det er din garanti, og det er din tryghed, det handler om.