Praktisk information

Praktisk information:

Jeg træffes på telefon 61 27 82 13. Skulle du ikke træffe mig, er jeg optaget af andre opgaver, og jeg vil derfor bede dig lægge en tlf. besked, eller sende mig en sms, så kontakter jeg dig hurtigst muligt

Du er også velkommen til at skrive til mig på dorte-b-andersen@hotmail.com.

Klinikkens beliggenhed.

Jeg har min klinik på min bopæl, på adressen Brunbjergparken 60, Løjt, 6200 Aabenraa.

Den finder du her:  Brunbjergparken 60  (Krak kan vise den rigtigt, men google maps kan ikke!)  Det er 1. vej på højre hånd når du har passeret 60 km/t skiltet ved Løjt, og så straks til højre igen. (Der står et skilt “Ulige numre” der peger til venstre – her skal du til højre i stedet – forbi det første røde hus, og så er det næste stikvej, 2. hus på højre hånd).

Gavekort..

Gavekort udstedes gerne. Skal du til en fødselsdag eller lignende, er et gavekort en god ide. Du vælger prisniveauet ud fra mit udbud af behandlinger. Jeg udsteder et gavekort, og hvis gave modtager ønsker en anden form for behandling end den du har valgt, så ændres dette ved tidsbestillingen..

Afbud..

Skulle du blive forhindret bedes du melde afbud senest 24 timer før behandlingen påbegyndes. Du bedes da ringe på tlf. 61 27 82 13, og tager jeg den ikke, så indtaler du en besked på telefonsvareren.

Udeblivelse ..

Møder du ikke til den reserverede tid, opkræves du et gebyr på kr. 150.

Betaling.

Jeg modtager kontant betaling og tilbyder også MobilePay.