Nyheder

Januar 2019

BEMÆRK – Ferie i uge 3 og 4.

Så blev det tid til at flytte i vort nye hus, Brunbjergparken 60 hvor jeg har fået en noget større klinik 🙂  Du skal således lige køre en stikvej længere, og så er det 2. hus på højre hånd. Se meget gerne linket som viser det via Krak – Google er ikke så god til at vise vej.

December 2018

Gavekort tid. Husk – du kan købe gavekort til dine kære. Enten på en bestemt behandling du vælger eller på et beløb.

Som I år, vil jeg i 2019 også være massør/klangmassør på Ribe Stifts retræte på Ådalen i Randers. Det sker i dagene 3-6 oktober 2019.

September 2018

Så fik vi vores shop igangsat 🙂  Shoppen finder du på www.marias-biokosmetik.dk, og det skulle glæde Lone og jeg hvis du ville kaste et blik på den.

August 2018

Jeg arbejder intenst sammen med min Nordlys makker Lone, på at få vores nye webside og webshop op at stå. Siden skal udelukkende forhandle de østrigske Bio-produkter fra Marías Biokosmetik og vi håber at siden står klar senest medio september.

Maj 2018

I maj måned er jeg på et kursus i Yoga og Heartfullness. Helt fra 13-14 års alderen har Yoga interesseret mig, og jeg følger derfor løbende med i Yoga forløb. Mange af mine kunder får også små Yoga øvelser med hjem.

Februar 2018

I løbet af februar og marts deltager jeg i Odense på en workshop i hormon yoga .

I marts måned skal jeg fra 16/3 og 17 dage frem på et Ayuvedisk/Yoga ophold i Kerala i syd Indien.Uge 15 holder jeg ferie med manden 🙂

Januar 2018

I uge 7 er jeg på BIO messe i Nürnburg for at få endnu mere viden og inspiration omkring BIO produkter til massage og behandlinger.

November 2017

Efter i sidste måned at have været på retræte i Randers, kan jeg fortælle at jeg også i oktober næste år vil være til retræte samme sted for at arbejde som massageterapeut.

Oktober 2017

Fra torsdag den 26. til søndag den 29. oktober er jeg i Randers Ådal, hvor jeg arbejder som massageterapeut på en retræte arrangeret af stiftspræst Jette Dahl og sognepræst Miriam Flórez.

Juni 2017

Det er blevet tid til en lille ferie og derfor er jeg ikke at træffe fra 9-18 Juni. Jeg holder ligeledes ferie i uge 30.

Februar 2017

I april måned deltager jeg i efteruddannelse på Nordlys Centeret i Silkeborg i en uge.

Januar 2017

Her midt i januar, besøger jeg MARÍAS i Østrig for at få en gennemgang af deres virksomhed og deres produkter så jeg ved endnu mere om deres anvendelse.

Fra 28. januar til 5 februar har jeg desuden ferielukket.

December 2016

Jeg har taget et nyt dejligt produkt ind i klinikken. MARÍAS Organic Care. Det er fra Østrig, og jeg har været helt vild med det, fordi jeg et par gange har været på vandreferie på et Bio Hotel i Østrig, hvor det var at finde på badeværelset. Det er udelukkende Bio Produkter, produceret under streng kontrol i Østrig. Der er forskellige serier, og fælles for dem alle er en fantastisk følelse på huden af dette meget rene produkt. Prøv det !

November 2016

I oktober var jeg på et retræte på retrætecenter Randers Ådal, sammen med stiftspræst Jette Dahl og præst og drømmetyder Miriam Flórez. Det var en fantastisk oplevelse som massageterapeut. Af den grund har jeg allerede sagt ja til at deltage som massageterapeut samme sted den 26-29. oktober 2017.

Oktober 2016

Husk min nye adresse er

BRUNBJERGPARKEN 14, Løjt Kirkeby.

Det er første vej på højre hånd når du kommer inden for 60 km/t skiltet, og straks igen til højre, ud til det nyeste boligkvarter.  (Der står et skilt “Ulige numre” der peger mod venstre – og den vej skal du altså ikke).

Se hvor det ligger her 

Når du bestiller tid aftaler vi hvor du ønsker massagen enten her eller på Klinik Bøgen.

Juli 2016

Så står ferien for mange af jer for døren, og således også for mig. Jeg er således på ferie i dagene 4-21. august.

April 2016

I dagene 12-16 maj (pinsen) er jeg på kursus på Nordlys centeret.

Ligeledes skal jeg i dagene 6-9. oktober på efterårs retræte i Randers. Her skal jeg give massage til de 18 deltagere, som kommer for at deltage i en stilhedsretræte. Læs evt. mere her.

April 2015

I dagene 25-29 april 2015 deltog jeg i et helt nyt kursus på Nordlys centeret i Silkeborg.

Kurset hedder “Chakrabalancering – Bevidsthed og Intuition” , og sætter fokus på chakraernes betydning for udvikling af bevidstheden og jeg lærer, hvordan jeg med specielle massageteknikker og nænsom intuitiv berøringsterapi arbejder med kroppens sprog…..

December 2014

I december måned har jeg været på BARS kursus.
En BARS-behandling arbejder med 32 punkter på vores hoved, som, når de blive berørt, skaber en afslapning i både kroppen og i hovedet. Hvert af de 32 punkter repræsenterer et område i vores liv, f.eks. tristhed, glæde, kontrol osv. Når punkterne berøres, og BARS aktiveres, er det, som om alle bekymringer og fastlåste synspunkter omkring det pågældende område giver slip. Du kan se dit liv fra en ny vinkel og får mulighed for at skabe den forandring, du måske altid har ønsket, men ikke formået at få til at ske.

En BARS behandling tager ca. 1 time og koster kr. 400.00.