Virksomhedsaftale

Hvorfor?

Medarbejderne er virksomhedernes største ressource!!!
Hvilken virksomhedsejer eller personalechef vil ikke skrive under på ovennævnte statement.

Det er set i det lys, at massage for virksomhedens ansatte i dag er kommet meget i fokus.

Massage, enten i virksomheden, eller hos mig, er et personalegode, som giver medarbejderne større tilfredshed i hverdagen, ligesom det forebygger og behandler stress og udbrændthed.

Hos mig

Medarbejderne kan komme til mig, på min privatadresse og få massage. Det kan foregå både i arbejdstiden eller udenfor. Det er ikke alle virksomheder som idag har mulighed for at frigøre tiden indenfor arbejdstid, og derfor kan medarbejderne komme til mig, med henvisning til en medarbejderaftale.

Af få massage udenfor virksomheden kan give ekstra ro, idet man er HELT væk fra arbejdet når massagen modtages

Hos jer

Det er muligt for mig at komme til jeres arbejdsplads og udføre massagen.

Jeg har en sammenfoldelig massagebriks, og derfor kan massagen udføres på virksomhedens adresse. Der skal dog som minimum udføres 2 massager før jeg kører ud.

I fællesskab kan vi aftale faste dage for massage, således at massagerne ikke spredes på alle ugedage, og derfor lettere kan planlægges i dagligdagen.

Priser og samarbejdsaftale.

Hvis I som virksomhed er interesseret i at tilbyde jeres medarbejdere massage, enten hos jer eller hos mig, så mødes vi og indgår en samarbejdsaftale .

I virksomhedsaftalen aftaler vi hvilket massagetilbud medarbejderne skal have, ligesom vi aftaler hvor tit medarbejderne skal have muligheden.

Den endelige pris på massagen afhænger af hvor tit jeg skal være i virksomheden, hvor mange massager jeg kan udføre hver gang, og naturligvis af om medarbejderne også skal betale en andel.

Kontakt mig på tlf. 61 27 82 13, så mødes vi og ser hvilken aftale vi sammen kan finde frem til, til gavn for jer, og jeres medarbejdere.